Careers

Treasury Analyst / PKC Group


Motherson on kansainvälinen konserni, joka palvelee useita eri teollisuuden aloja monipuolisilla tuotteilla ja palveluilla. Motherson on yksi 22 suurimmasta ajoneuvoteollisuuden toimittajasta maailmanlaajuisesti. Konsernilla on tehtaita 41 eri maassa ja 150 000 työntekijää. Konsernimme keskiössä ovat ihmiset – toimintaympäristömme on aidosti maailmanlaajuinen ja kulttuuriamme vie eteenpäin monimuotoisuus. PKC Group, osa Motherson Groupia, on luotettu kumppani maailmanlaajuisessa hyötyajoneuvojen johdinsarjateollisuudessa. Tarjoamme asiakkaillemme johtavaa alan asiantuntemusta sisältäen täyden palvelun konseptin ja suunnittelun. Toimitamme mittatilauksena tehtyjä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Kykymme integroitua asiakkaidemme toimintaympäristöihin sekä ainutlaatuinen osaamisemme käsitellä räätälöityjen tuotteiden monimutkaisuutta tarjoavat asiakkaillemme kilpailuetua. Jos haluat tehdä työtä, jolla on merkitys – tule mukaan tiimiimme.


Etsimme nyt Treasury Analystia PKC Groupille!

Hei sinä rahoituksen ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus, nyt tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä mukaan kansainväliseen yritykseen osaksi Kempeleen taloushallinnon tiimiä!

Tehtävä sisältää erilaisia sisäisen rahoituksen tehtäviä ja rahavirtojen kontrollointia. Työhön kuuluu esim. kassavirran seurantaa, sisäisten lainojen korkojen käsittelyä, raportointia sekä kuukauden vaihteen laskentaprosessiin osallistumista. Osallistut varainhallintaan liittyvään kirjanpitoon ja hallitset sisäistä rahoitusta sekä huolehdit siitä, että johdolla on ajantasainen kuva tilanteesta.

Tuleva työskentely-ympäristösi

Treasury Analystina olet osana Kempeleen kymmenhenkistä taloushallinnon tiimiä ja työskentelet tiiviisti Treausury Analyst- tiimissä yhdessä esihenkilösi Timon kanssa. Koko tiimissä kantavana periaatteena on, että tehdään hommia yhdessä ja autetaan toista. Toiminnassa keskeistä on avoin kommunikointi ja joustavuus. Työssäsi palvelet sisäisiä asiakkaita, joten omaathan hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet työskentelemään tehokkaasti muuttuvassa ja kansainvälisessä, monikulttuurisessa ympäristössä ja käytät suomea ja englantia sujuvasti työkielinäsi.

Toivomme sinun omaavan jo muutaman vuoden ajan työkokemusta soveltuvista rahoitusalan tehtävistä. Lisäksi kokemus kirjanpidon tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävään soveltuva koulutus on esim. Liiketalouden tradenomi tai KTM.

Odotamme sinun osaavan käyttää Office-työkaluja ja Excelin työstäminen on sinulle ennestään tuttua.
Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi, mutta toivomme sinulta itseohjautuvaa, analyyttistä ja tarkkaa työotetta. Välillä tulee myös yllättäviä tilanteita, joten toivomme sinulta nopeaa reagointikykyä. Teet paljon raportoinnin ja maksatusprosessien rutiininomaisia työtehtäviä niin päivittäin kuin kuukausittain, joten pidäthän myös rutiineista osana työtäsi. Työ sijoittuu pääosin arkipäiville, mutta kuun vaihteessa voi tulla jonkin verran töitä myös viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle

• kansainvälisen työympäristön ja mielenkiintoisen tehtävän monikulttuurisessa yrityksessä
• mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista ja ammattitaitoa sekä hankkia kokemusta ison konsernin toiminnasta
• liikunta- ja kulttuuriedun sekä muita työsuhde-etuja
• joustavat etätyömahdollisuudet
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Azetsin kanssa. Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 03.06.2022. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa PKC:ltä Treasury Analyst Timo Suutari; ti 24.5, klo 12.00-14.00, pe 27.5. klo 9.00-11.00 tai ti 31.5. klo 13.00-15.00, puh. 050-3410 879 sekä rekrytointiprosessista lisätietoja antaa Azetsilta Elsi Kallioinen, puh. 050-479 6084.


Hae paikkaa: Azets Insight Oy | Treasury Analyst / PKC Group