About PKC

PKC Group on luotettu ja tunnustettu globaalin kuljetusteollisuuden kumppani ja ensisijainen toimittaja johtaville hyötyajoneuvo- sekä kiskokalustovalmistajille maailmanlaajuisesti. Yhtiö on osa Samvardhana Motherson Groupia, joka on yksi maailman 23 suurimmista autoteollisuuden yrityksistä.
Maailmanlaajuisen palvelu- ja tuotantoverkoston avulla olemme siellä missä avainasiakkaamme haluavat meidän olevan. PKC Groupin toimipaikat sijaitsevat Brasiliassa, Kiinassa, Virossa, Suomessa, Saksassa, Liettuassa, Meksikossa, Puolassa, Venäjällä, Serbiassa ja USA:ssa. Lisätietoa: www.pkcgroup.com ja www.motherson.com

FINANCIAL CONTROLLER

Etsimme Kempeleen toimipisteellemme rautaista taloushallinnon ammattilaista kansainvälisiin ulkoisen laskennan tehtäviin. Pääset osaksi konsernilaskennan tiimiä, joka vastaa koko PKC Groupin konsernitilinpäätöksestä ja sen kirjanpidon periaatteiden kehittämisestä. Tuet työlläsi johtoa valmistelemalla ja tuottamalla erilaisia raportteja sekä konsolidoimalla ja analysoimalla lukuja. Tässä asiantuntijatehtävässä tuot taloudelliset faktat päätöksenteon tueksi ja varmistat ammattitaidollasi konsernin talouden kestävyyden pohjan.

Hyvät edellytykset tehtävään antavat:
• +5 vuotta työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä vahva kirjanpidon osaaminen (IFRS, FAS)
• kokemusta työskentelystä kansainvälisessä työympäristössä
• konsernitilinpäätös osaaminen katsotaan selkeäksi eduksi
• luja järjestelmäosaaminen, erityisesti MS Office ja raportointijärjestelmät (mm. Cognos Controller)
• positiivinen ja tiimityöskentelijän persoona, joka sopii dynaamiseen ympäristöön
• hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi
• taloushallinnon koulutus

Tarjoamme sinulle

Tarjolla olisi paikka kansainvälisesti isossa asiantuntijaorganisaatiossamme, jossa panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen sekä hyvään työilmapiiriin. Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa työsuhteessa sinulla on hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittää itseäsi ammatillisesti sekä päästä toimimaan globaalissa ympäristössä. Sinua odottaa Kempeleen toimipisteellämme mielenkiintoinen, vastuullinen ja kehittävä työtehtävä sekä mukava työympäristö kilpailukykyisine henkilöstöetuineen.

Kiinnostuitko?

Valjasta osaamisesi CV:n sekä hakemuksen muotoon ja hae perjantaihin 08.02. mennessä osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyöt. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Azetsin kanssa ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa PKC Groupin Matti Yli-Olli (p. 040 070 8948) ma 4.2. klo 9-11 ja Anniina Moilanen (p. 040 567 985) to 7.2. klo 12-14.