Ajoneuvoelektroniikka

PKC on aktiivinen yhteistyökumppani, joka suunnittelee ja valmistaa kustannustehokkaita ja luotettavia ajoneuvoelektroniikan ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Vahva asiantuntemus johdinsarjoista, elektroniikkatuotteista ja ajoneuvoteollisuuden vaatimuksista ovat PKC:n merkittävimpiä vahvuuksia.

Elektroniikan sovelluksilla on merkittävä rooli ajoneuvojen komponenteissa ja järjestelmissä. PKC:llä on pitkä kokemus suurivirtaisten laitteiden ja tehoelektroniikan kehittämisestä ja valmistuksesta teollisuuselektroniikka- ja telekommunikaatioteollisuuteen. Tämän pitkän kokemuksen olemme siirtäneet ajoneuvoelektroniikan projekteihin asiakkaidemme hyödyksi.

Tasavirtamuuntimet, akkujen hallintajärjestelmät ja sähkökeskukset ovat esimerkkejä tuotealueista, joissa PKC tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa kehittäen optimoituja asiakaskohtaisia ratkaisuja. Nämä elektroniset laitteet on räätälöity yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle hyödyntäen standardiratkaisuja mahdollisuuksien mukaan.

Hyötyajoneuvoteollisuuden tuotealueet, joissa PKC on mukana:

  • Sähkökeskukset
  • Sulakekeskukset
  • Elektroniset ohjausyksiköt
  • Akkujen hallintajärjestelmät
  • Tasavirtamuuntimet
  • Ajastin- ja vilkkureleet

PKC:n tuotantoprosessit, tuotekehitys ja projektinhallintakäytännöt ovat ajoneuvoteollisuuden vaatimusten mukaisesti ISO/TS 16949 sertifioituja. Asiantuntijamme ovat asiakkaan tukena kaikissa teknisissä kysymyksissä ensimmäisestä tuoteideasta sarjatuotantoon saakka. PKC suunnitteluosaaminen kattaa piirikaavio- ja layout -suunnittelun sekä mekaniikkasuunnittelun räätälöidyille muovikoteloille, virtakiskoille ja alumiinisille jäähdytyslevyille.

Palveluntarjoajana emme ainoastaan suunnittele, testaa ja validoi tuotteita, vaan teemme niille myös perusteellisen valmistettavuusoptimoinnin ja valmistamme ne omassa tuotannossamme ajoneuvoteollisuuden tiukkojen standardien mukaan.